Brusig bild med kjol och kängor

 

Hallon och blåbärspaj

 Idag när jag kom hem från skolan for jag och plockade hallon och bakade hallon och blåbärspaj.

Skola imorgon

Bilderna tog jag tidigare under sommarlovet
Känns som om sommarlovet nyss börjat och nu är det slut, så imorgon blir det till att vakna tidigt och försöka ta sig till skolan.
 
 

Blommor

 

Kamera, väska och smutsiga tår

 

Frukost

Idag startade jag dagen med nyplockade hallon och frysta blåbär till frukost.

Stå på tå

Snart är det bara en vecka kvar av sommarlovet, så jag ska vara ute i solen, plocka fina bär, äta goda frukostar, fota vackra bilder och bara ha det toppen bra den sista sommarlovsveckan. 

Tick, tack


 

Gå ut i vattnet och möt horisonten

 

Blåbärsblåa fingrar


Tidigare idag har jag varit ute i skogen och plockat blåbär med storasyster. Så nu sitter jag här med blåbärsblåa fingrar, mätt mage och har nyss ätit upp detta.

Fina fotografier och blommiga bakgrunder

Idag har det varit såå fint väder, så jag har fått gått sommarklädd, fotat en massa och bara haft det bra. Bilden här över tog jag tidigare idag. 

Grönt

Gröna fina växter, för grönt tycker jag är fint.

Barfota fötter

Igår for vi upp till stugan och ska vara här några dagar, och imorse for jag ut och fotade för det var så fint väder, bland annat tog jag bilden här över.

Hundarna


Kånken

Jag hade en jättebra födelsedag igår och fick massor med fina presenter, bland annat den fina kånken ryggsäcken på bilden! 

Grattis till mig och mamma!

Idag, fast igår blir det ju eftersom att klockan passerat 12 fyllde mamma år och eftersom att klockan är mer än 12 så är det den 3 augusti nu vilket betyder att jag fyller 15!

Sov lilla fågel