Goodbye October

Idag är det sista oktober och marken är redan täckt av snö. Känns som om hösten gick så fort i år och jag han nästan inte fotografera någonting. Fast det gör inte så mycket för nu längtar jag till vintern och julen, det är faktiskt bara 54 dagar kvar till Julafton!!!

Renar

Imorse så for jag ut och sprang uppför en ca 3km lång uppförsbacke med min storasyster och bästaste musiken i öronen. När jag väl kom upp och typ var död så tog jag kort på fina renar som var där.  
 

It's hard to get around the wind

Nu har jag nyss kommit in från en promenad med vovven och jag hade tänkt hinna fotografera lite, har nästan inga bilder att visa så skulle behöva ta en del nya.
Bara tre dagar kvar innan det är lov också, åh vad jag längtar!
 
Alex Turner- It's hard to get around the wind
 

October

 

Röda höstäpplen

Bilden tog jag för någon vecka sedan.
Nu sitter jag och försöker få gjort lite engelska, så ska göra en kopp varm choklad och fortsätta med det nu.

The Cave

 
 Mumford & Sons-The Cave

Autumn

Igår var det fint väder ute så efter skolan tog jag med mig min kamera och for ut i den fina hösten och fotade, och en av bilderna jag tog igår var denna. Skulle gärna vilja hinna fota mer medan det fortfarande finns löv på träden och inte alla löv ligger på marken, men just nu har vi så mycket i skolan så jag får se hur mycket jag hinner.

Fototävling hos Maja

Jag är med i den här tävlingen hos fotogeniquee, temat är en bild du är nöjd med och jag valde denna bild. Det är finfina priser och man kan bland annat vinna ett presentkort från kamda eller från sheinside.com! Om jag skulle vinna ett presentkort från kamda tror jag att jag skulle vilja vinna detta.
 
Sen vill jag också tacka alla som varit så underbart snälla och röstat på mig i tävlingen på den här bloggen, för jag vann! Så tack så jätte mycket!